Projectcoördinatie

Met VerhaertBouw verliest u geen kostbare tijd.

Wie al eens gebouwd of verbouwd heeft, weet er alles van: een bouwproject opvolgen is een heel karwei. De meeste mensen bouwen ook maar een of hoogstens twee keer in hun leven. Het is normaal dat de ervaring ontbreekt om een project goed op te volgen.

VerhaertBouw zorgt voor een goede projectopvolging

Een goede projectopvolging is van cruciaal belang. Het zorgt ervoor dat de werken goed op elkaar zijn afgestemd zodat u geen kostbare tijd verliest. Dat de stopcontacten en kranen geplaatst worden waar u ze had voorzien. Dat de ramen en deuren geleverd worden in het materiaal dat u ze gekozen heeft, en in de juiste kleur, enz.

Zeker als u de opvolging moet combineren met een job en een gezin, kan uw bouwtraject een stressvolle en hectische periode zijn. Welke aannemer moet u kiezen? Welke loodgieter levert kwaliteit? Wat met elektriciteitswerken?

VerhaertBouw coördineert uw project van A tot Z

VerhaertBouw neemt graag uw zorgen over en coördineert uw (ver)bouwproject vanaf het begin tot en met de laatste oplevering.

We werken al jarenlang met dezelfde, betrouwbare partners. Regelmatig overleggen we met hen over het verloop van uw project. Zo zorgen we ervoor dat alle werken elkaar goed opvolgen en dat u geen vertraging oploopt.

Keuzestress?

 

U weet niet waar u moet beginnen wij het kiezen van (gevel)stenen, tegels, badkamers, sanitair, houten vloeren (parket)? U wilt weten of vloerverwarming interessant is voor u en wat dat gaat kosten? Stefanie begeleidt u graag en deskundig zodat u de juiste keuzes maakt, binnen uw budget.

Meer weten? Neem contact op met Stefanie.

Totaalrenovatie Wommelgem

Bouwjaar 2019 – 2020
Architect Siebe Verswijvel

Totaalproject Mechelen

Totaalproject eengezinswoning
Mechelen
2019

Totaalproject

Totaalproject
Oelegem
2018